Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/flyskip.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/flyskip.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 571
Over ons - Flyskip Consultancy

Over ons

Home  /  Over ons

DE JUISTE MENSEN , OP DE JUISTE PLEK, OP DE JUISTE TIJD!

Flyskip Consultancy is een professionele partner op het gebied van HRM, Operations, Organisatie Advies, Kwartiermakerschap Projectmanagement, Sales & Marketing, Logistiek, Procurement, Operations, Advies & Interim management, Onderwijs & Arbeidsmarkt Wij zijn een helpende hand voor uw organisatie. Wij zijn u graag van dienst. Wij bieden u praktische oplossingen, vermindering van kosten, stroomlijnen van uw processen, structuur aanbrengen en mensen de juiste weg wijzen. Wij bepalen samen met u, uw positie in de markt, ontwikkelen een strategie voor de korte en lange termijn en indien nodig stappen wij per direkt stappen aan boord van uw onderneming om direkt een situatie in uw onderneming aan te pakken.

 pcscherm

Dienstverlening

Online Marketing
Wij bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van een goed (online) marketingstrategie. We analyseren uw doelgroep en inventariseren uw behoeftes en stellen een Communicatie-plan op. Daarnaast zijn wij actief in Lead Generation, SEO, Digital Advertising, Linkedin, Website beheer, media campagnes en data analyse.-> Het totaal beheer van uw marketingcampagne.
HRM
Onze dienstverlening richt zich op ondernemingen waar mensen werkzaam zijn. Dit kunnen ook stichtingen en of verenigingen zijn. Wij richten ons graag op ondernemingen waar (on)verwachte uitval van HR-, personeelsvraagstukken of aandacht voor processen vereist is. Wij staan met onze voeten op de grond. Wij werken aan resultaat, projectmatig of tijdelijk, nooit vast. Altijd met aandacht voor de mensen die in de onderneming werken.

Organisatie Advies
In onze dienstverlening en de uitvoering van de werkzaamheden stellen wij de positie van WERK centraal. Gericht op innoveren en verduurzamen, over bestaande grenzen heen. Het stellen van de juiste vragen en het nauwgezet luisteren naar de vraag achter de vraag schetst onze aanpak.

Operations
Onze professionele passie is duurzame en innovatieve oplossingen ontwikkelen en diensten leveren, gericht op HR-, en Operationsmanagement, die direct bijdragen aan het resultaat van de onderneming. Waardeverhogend voor klant en eindgebruiker.

David Tarnofksy
Onderzoeker
team
Henk Kroon
Projectmanager
team
Dennis Groots.
Directeur
team
Karol Maximilian Henke
Directeur
team
Geertje Schonewille
Administratief medewerker
team